понеділок, 15 серпня 2022 14:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти не здатні просуватися суходолом на півдні України – б'ють ракетами

Окупанти не здатні просуватися суходолом на півдні України – б'ють ракетами
Завдані ЗСУ удари по мостах на півдні не дають можливості ворогу використовувати їх для перевезення важкої техніки. Фото: twitter.com/Podolyak_M

Збройні сили України нині утримують вогневий контроль над усіма транспортними й логістичними артеріями півдня.

Тому росіяни не можуть підвозити боєприпаси й перекидати техніку. Про це під час брифінгу 15 серпня розповіла начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк. повідомляє Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Південний фронт: у Генштабі розповіли про поточну ситуацію

"Залежність від цих транспортних сполучень у росіян велика. Завдані Силами оборони удари по мостах не дають можливості ворогу використовувати їх для перевезення важкої техніки", – наголосила Гуменюк.

І підтвердила, що після ударів ЗСУ по командних пунктах противника командири російських військ почали швидко тікати на лівий берег Дніпра. Не хочуть бути відрізаними від безпечнішої для себе території.

Російські окупанти у районі Херсона не мають жодного безпечного логістичного маршруту. На тлі успіхів Збройних сил України військове керівництво окупантів залишило Херсон.

Українські партизани "привели" в повну непридатність залізничний міст на південно-західному напрямку від тимчасово захопленого Мелітополя.

У ніч на 14 серпня ЗСУ вчергове вдарили по Антонівському мосту в тимчасово захопленому Херсоні.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти не здатні просуватися суходолом на півдні України – б'ють ракетами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі