середа, 31 серпня 2022 06:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Офіцери й військовий пенсіонер – у російській "бригаді 200" солідне поповнення
11

Російські окупанти й колаборанти різних рангів продовжують поповнювати "бригаду 200".

Допомагають їм у цьому Збройні сили України.

Уже кілька днів російські військові в Україні "демілітаризуються" підвищеними темпами. Фото, імена й прізвища знищених загарбників у Telegram публікує офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

Максим Дайбов
Фото: t.me/a_shtirlitz
Старший лейтенант Георгій Султанов
Підполковник запасу Доржі Ширибазаров
Капітан Артем Афонін
«Старший лейтенант» так званої «народної міліції ДНР» Анатолій Купрієнко

Серед ідентифікованих "денацифікованих" окупантів упродовж кількох минулих днів переважають офіцери середньої ланки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вагнерівці", буряти, сирійці й кримінальні злочинці: хто належить до армії Путіна

Очолює "бригаду 200" підполковник запасу Доржі Ширибазаров.

"Не сиділося йому на пенсії. Поїхав шукати пригод в Україну. Традиційно зробив "крок доброї волі" – офіційно денацифікувався і демілітаризувався", – пише "Штірліц".

За прикладом підполковника запасу вчинив і майор Володимир Чілін. У списку чотири капітани: командир роти розвідбату Євген Козловський, а також Артем Афонін, Казим Мурадов та Олексій Скориков.

Поповнили "бригаду 200" старші лейтенанти Георгій Султанов і Максим Громов, лейтенант Леонід Лукаш. "Задвохсотився" і "старший лейтенант" так званої народної міліції ДНР Анатолій Купрієнко з Донецька. Він був у базі "Миротворця".

"Мусорок з Бердська Максим Дайбов заблукав в Україні. Також за традицією зробив "крок доброї волі" – офіційно денацифікувався і демілітаризувався", – додає "Штірліц" про ще одного "добровольця".

Втрати російських окупантів в Україні на 30 серпня становлять 47 550 осіб. За добу аж 450 росіян поповнили лави 200-х, повідомив у вівторок Генеральний штаб Збройних сил України.

За шість місяців війни проти України російські втрати становлять понад 80 тис. військових. Це загальна цифра, якщо об'єднати ліквідованих, поранених і дезертирів, заявили в міноборони Великої Британії.

Зараз ви читаєте новину «Офіцери й військовий пенсіонер – у російській "бригаді 200" солідне поповнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі