понеділок, 14 березня 2022 09:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Один мінус. ЗСУ показали свіже відео зі спаленою технікою росіян

Один мінус. ЗСУ показали свіже відео зі спаленою технікою росіян
ЗСУ показали свіже відео зі спаленою технікою росіян. Фото: скріншот з відео

10 Гірсько-штурмова бригада Збройних сил України знищила танк російських окупаційних військ. Відповідний відеодоказ, знятий з висоти пташиного польоту, опублікували на своїй сторінці у Facebook.

"Трошечки гостинності нашим фашистським сусідам. Один мінус, ціна на прийом металу падає", - прокоментували відео у бригаді.

Ролик вже зібрав багато коментарів:

- "Що, б***ь, за нація? Всюди валяються. У себе - п'яні валяються, у нас - мертві".

- "Я пишаюся вами наші герої. А за ціни на метал не хвилюйтеся. Піднімуть, бо кожен, той хто приймає метал, захоче мати собі такий трофей".

- "Як гарно палає, дивлюся та радію. Велика дяка вам хлопці. Бийте гадів, щоб не лізли до нас. Слава нації! Слава ЗСУ!".

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Один мінус. ЗСУ показали свіже відео зі спаленою технікою росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі