пʼятниця, 22 квітня 2016 14:33

Одесит у перуці і з накладними вусами пограбував іноземців

Одесит у перуці і з накладними вусами пограбував іноземців
Фото: www.aif.ru

В Одесі чоловік у рудій перуці і з накладними вусами пограбував родину іноземців. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у відділі комунікації Нацполіції області.

Під приводом обміну грошей одесит зайшов до квартири іноземців. Погрожуючи ножем, вимагав гроші та коштовності.

Галас почули сусіди. Вони й викликали поліцію, яка затримала чоловіка. Ним виявився 23-річний одесит, який ніде не працював.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Харковом з гранатомета обстріляли житловий будинок

"Він ретельно готувався до злочину. Напередодні нападу протягом тижня навідувався до родини в рудій перуці і з накладними вусами. Цього разу він зайшов, озброївшись молотком та металевою палицею. Мав дві пари штанів, щоб після злочину, знявши перуку, вуса та верхні штани, непомітно зникнути," - сказав Сергій Волков, начальник Малиновського відділу поліції.

Потерпілих з чисельними забиттями, травмами та рваними ранами забрала "швидка".

Встановлено, що чоловік діяв один. Поліція порушила кримінальну справу за розбій.

Одеситові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у селі Шабо Білгород-Дністровського району Одещини сталася пожежа, в якій загинуло 6 дітей. Наймолодшим близнюкам - Мирославі та Святославі - було по 4 місяці, найстаршій Олександрі — 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Одесит у перуці і з накладними вусами пограбував іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі