четвер, 21 квітня 2016 12:55

Пожежа, у якій загинули 6 дітей, сталася через мокре взуття
7

Пожежа у селі Шабо Білгород-Дністровського району Одещини, в якій загинуло 6 дітей, трапилася, бо мати сушила мокре взуття. Такі попередні висновки повідомили в обласному управлінні ДСНС.

"Вчора були погані погодні умови, був дощ. Діти намочили взуття. Мати поставила його сушити біля електродуйчика. Вночі прокинулася від того, що відчула дим. Відчинила вікно, аби провітрити кімнату. Доступ кисню спричинив раптове загорання. Матір отримала опіки обличчя та рук. І чи то від стресу, чи від больового шоку побігла на вулицю. Діти залишилися в будинку. Кімнати там були оббиті пластиком, це пришвидшило загоряння", - розповіли рятувальники.

Під час пожежі вигоріло 70 квадратів покрівлі будинку. Ускладнило гасіння пожежі те, що на момент прибуття рятувальників будинок не був від'єднаний від електрики.

На місці події продовжують працювати есперти.

Із батьками, які втратили усіх дітей, працюють психологи.

Нагадаємо, пожежа у приватному будинку в селі Шабо трапилася близько 4 години ранку. У домі перебувала мати та її 6-ро доньок. Наймолодшим близнюкам - Мирославі та Святославі - було по 4 місяці, найстаршій Олександрі — 10 років. Усі вони загинули, їх тіла із-під завалів діставли пожежники. Батько дітей знаходився на роботі.

Читайте також: Прикарпатця вбило струмом, коли він крав дроти

Зараз ви читаєте новину «Пожежа, у якій загинули 6 дітей, сталася через мокре взуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі