четвер, 21 липня 2022 10:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Обстріл Харкова: зросла кількість загиблих

Внаслідок обстрілу Харкова загинули двоє людей.

Ще 17 поранено. Один з поранених – співробітник патрульної поліції. Про це повідомив слідчий Харківської області Сергій Болвінов у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків з областю обстріляли окупанти: є загиблі й поранені діти

Окупанти стріляли з реактивних систем залпового вогню "Ураган" та касетними снарядами.

"Країна-терорист РФ знову обстріляла наше місто вранці, в очевидь їх мета – якнайбільша кількість загиблих серед цивільних громадян", – написав він.

ОНОВЛЕНО 11:02

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про 19 поранених. Серед них одна дитина. Чотири людини у тяжкому стані.

"Російський ворог б'є виключно по вулицях міста, торгівельних павільйонах, житловій інфраструктурі. Є влучання у житловий будинок, де був розміщений приватний стоматологічний кабінет. Усередині приміщення людей не було", – зазначив він.

Автор: Сергій Болвінов
  Внаслідок обстрілу Харкова загигули двоє людей
Внаслідок обстрілу Харкова загигули двоє людей
Автор: Сергій Болвінов
  Ще 17 - поранено. Один з поранених - співробітник патрульної поліції
Ще 17 - поранено. Один з поранених - співробітник патрульної поліції
Зранку 21 липня російські окупанти обстріляли один з найгустонаселеніших районів Харкова. Раніше повідомляли про одного загиблого та 17 поранених. Влада міста та області закликає місцевих не виходити з укритті та дотримуватися правил під час повітряної тривоги.
Зараз ви читаєте новину «Обстріл Харкова: зросла кількість загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі