пʼятниця, 23 грудня 2016 14:27

Новонароджену дитину кинули під двері воєнкомату

Новонароджену дитину кинули під двері воєнкомату
novorozhdennyj.ru

У Запорізькій області до воєнкомату підкинули новонароджену дитину.

Про це повідомляє "МедиаЦентр Энергодар".

"У Кам'янці-Дніпровській Запорізької області ввечері до воєнкомату підкинули новонародженого малюка. У вікно до чергових невідомі тричі постукали. Один із чергових вийшов на вулицю. Підсвітив ліхтарем та помітив біля приміщення, поблизу колодязя теплотраси крихітне немовля, яке голосно плакало. Маля було акуратно завернуте двома чистими дитячими ковдрами у вигляді конверту. Працівники воєнкомату одразу доставили дитину в пологовий будинок. Як виявилося, підкинуте немовля - недоношена дівчинка. Важила не більше 2 кг. Навіть пуповина не була перев'язаною. Малюка помістили в спеціальний інкубатор" - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрили священика, який організував видобуток і продаж бурштину на 5 млн грн

Слідчі припускають, що дитину так турботливо підкинули, бо в цьому приміщенні не так давно був пологовий будинок. Половина місцевих про це не знають. Якби ввечері на службі знаходився один черговий - він не зміг би вийти. Через сильний мороз та бродячих собак у малюка не було би жодних шансів вижити. Наразі триває слідство.

На Донеччині 26-річна жінка намагалася покинути своє 2-місячне немовля на дорозі. Їй завадив поліцейський. Жінка все одно відмовилася від дитини. Раніше молоду матір вже позбавляли батьківських прав.
Зараз ви читаєте новину «Новонароджену дитину кинули під двері воєнкомату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі