середа, 16 листопада 2011 11:57

Невідомі з міліцейським жезлом пограбували на Донбасі інкасаторів

Невідомі з міліцейським жезлом пограбували на Донбасі інкасаторів

Скоєно пограбування інкасаторської машини в Старобешівському районі Донецької області вчора, 15 листопада.

Цю інформацію підтвердили у Відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області.

Встановлено, що службовий автомобіль "УАЗ -3108" Центру поштового зв'язку № 1 Донецької дирекції УДППЗ "Укрпошта" рухався автодорогою в бік села Придорожнє. Крім 65-річного водія, в автомобілі були двоє інкасаторів, 45 і 22 років, які супроводжували вантаж з Донецька по поштових відділеннях Старобешівського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині на жінок нападає серійний грабіжник

О 8.15 біля зупинки громадського транспорту машину "Укрпошти" зупинили двоє невідомих, одягнених у бронежилети. На одному з чоловіків був формений одяг, він мав автомат і жезл регулювальника дорожнього руху.

Нападники обеззброїли інкасаторів, витягли їх і водія з автомобіля і наділи на них наручники, після чого перенесли мішки з грошима в свою машину, залишену ними біля зупинки, і на ній втекли в невідомому напрямку.

Машину зупинили невідомі особи в спецодязі чорного кольору жезлом, схожим на міліцейський. З пограбованої інкасаторської машини було викрадено близько 700 тисяч гривень. Введено план перехоплення "Сирена", пошук зловмисників триває.

Подробиці цієї події в обласній міліції пообіцяли повідомити пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі з міліцейським жезлом пограбували на Донбасі інкасаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі