субота, 12 червня 2021 14:13

Неадекват, який відгамселив ногами школярку, заступився за доньку

Неадекват, який відгамселив ногами школярку, заступився за доньку
На Рівненщині 35-річний чоловік побив на дитячому майданчику 14-річну дівчину. Фото: npu.gov.ua

35-річний чоловік, який ногами відгамселив 14-річну дівчинку в селі Велика Омеляна на Рівненщині, заступився за 11-річну доньку.

Дівчата посварилися на дитячому майданчику. І п'яний чоловік пішов "розбиратися", повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Між 14-річною та 11-річною місцевими жительками виник словесний конфлікт, під час якого діти нецензурно ображали одна одну. Молодша пішла додому та розказала про сварку батькові. Нетверезий 35-річний чоловік розлютився та пішов з'ясувати стосунки із неповнолітньою. Він схопив її за волосся, після чого повалив на землю та кілька разів ударив ногами в живіт та голову. Свідками події стали діти, які гуляли поруч. Один із них зателефонував матері потерпілої і повідомив про інцидент", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний чоловік на майданчику схопив за шию дитину: конфлікт потрапив на відео

Після надання допомоги в лікарні потерпілу відпустили додому.

Зловмисник свою вину визнає. Він пояснив, що свої дії не контролював, оскільки був п'яний. За побиття школярки чоловікові загрожує штраф, громадські або виправні роботи.

Досудове розслідування триває.

Подія сталася 11 червня близько 21:20 неподалік дитячого майданчика. 55-річна мати постраждалої школярки звернулася в поліцію. Медики "швидкої" доставили неповнолітню до лікарні. У неї закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, множинні забої та садна.

Зараз ви читаєте новину «Неадекват, який відгамселив ногами школярку, заступився за доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі