пʼятниця, 10 лютого 2023 18:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Не тільки ракетами: окупанти зі всього спектру артилерії накрили вогнем міста і села України

Не тільки ракетами: окупанти зі всього спектру артилерії накрили вогнем міста і села України
Російські окупанти не припиняють артилерійських обстрілів позицій наших військ, а також населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Фото: Getty Images

Російські окупанти не припиняють артилерійських обстрілів позицій наших військ, а також населених пунктів поблизу лінії зіткнення.

Цієї доби ворог обстріляв райони населених пунктів Сеньківка Чернігівської області; Студенок, Порохонь, Шпиль, Павлівка, Пономаренки Сумської області та Червона Зоря, Лук'янці, Огірцеве, Фиголівка Харківської області. Пол це у п'ятницю, 10 лютого, повідомив Генштаб ЗСУ.

На Куп'янському та Лиманському напрямках противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли районів населених пунктів Гряниківка, Дворічна, Западне, Піщане, Крохмальне, Берестове Харківської області та Макіївка, Площанка, Діброва і Білогорівка – Луганської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ці ракети – виклик НАТО" – Зеленський з Києва відреагував на масований обстріл

На Бахмутському напрямку танкових, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Миколаївка, Спірне, Веселе, Берестове, Білогорівка, Красна Гора, Часів Яр, Бахмут, Іванівське, Біла Гора, Курдюмівка, Південне і Майорськ Донецької області.

На Авдіївському та Новопавлівському напрямках під танкові, мінометні та артилерійські обстріли потрапили Авдіївка, Первомайське, Красногорівка, Георгіївка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Золота Нива, Пречистівка, Вугледар і Велика Новосілка на Донеччині.

На Запорізькому напрямку вогневого ураження зазнали райони Времівки Донецької області та Ольгівського, Малинівки, Гуляйполя, Степового, Новоандріївки і Чарівного Запорізької області.

На Херсонському напрямку від ворожого артилерійського вогню постраждали передмістя та сам Херсон, а також Очаків Миколаївської області.

Уранці 10 лютого країна-терорист Росія почала завдавати масованого ракетного удару по Україні – 14-го від початку великої війни.

Росіяни атакували ракетами Х-101, Х-555 та "Калібр".

Запустили їх трьома хвилями зі стратегічної авіації та кораблів у Чорному морі. З 71 запущеної ракети силам ППО вдалося збити 61.

Зараз ви читаєте новину «Не тільки ракетами: окупанти зі всього спектру артилерії накрили вогнем міста і села України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі