пʼятниця, 16 лютого 2024 12:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Не стоїмо на порозі застосування зброї масового знищення - Буданов

Не стоїмо на порозі застосування зброї масового знищення - Буданов
Начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов розповів про ситуацію на фронті. Фото: gur.gov.ua

Ситуація на фронті нині залишається важкою, але не критичною.

Війна Росії проти України не є унікальною. Про це в інтерв'ю французькому виданню Liberation розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов прокоментував нові поставки ракет за підсумками "Рамштайну"

"Наша війна не унікальна. Це просто конфлікт високої інтенсивності з використанням усього спектру наявних озброєнь. Ми не стоїмо на порозі застосування зброї масового знищення, але все інше - від підводних човнів до стратегічної авіації - використовується вже давно", - сказав Буданов.

Він також наголосив, що жодні диво-технології не допоможуть кардинально змінити хід тривалої війни. На думку керівника ГУР, значно важливішими є інші фактори.

"Питання в тому, як розподіляти ресурси, як використовувати те, що є, і як планувати лінії постачання. У тривалій війні перемагає та сторона, яка має потужнішу економіку та логістику", - додав Буданов.

Головним пріоритетом для української армії на найближчий місяць є артсистеми та боєприпаси. Вони значно полегшать ситуацію на фронті, сказав начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

За його словами, міжнародні партнери озвучили, скільки і яка країна, а також за який час зможе передати артсистеми та боєприпаси.

Зараз ви читаєте новину «Не стоїмо на порозі застосування зброї масового знищення - Буданов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі