середа, 12 жовтня 2022 15:21

Спецтема: Війна Росії проти України

"Не будьте "очима" для росіян" ‒ СБУ зловила чоловіка, який виклав відео обстрілу

"Не будьте "очима" для росіян" ‒ СБУ зловила чоловіка, який виклав відео обстрілу
Затриманий чоловік закликав не повторювати його помилки. Фото: Facebook.com/ssu.lviv

Служба безпеки України затримала чоловіка, який поширив відео з місцем влучання ракети у Львові.

Затриманий поширив відео 10 жовтня. Про це управління СБУ повідомило у середу.

"10 жовтня я поширив відео ‒ момент ракетного обстрілу критичної інфраструктури у Львові. На жаль, згодом, пропагандистські медіа використали його для проведення спеціальних інформаційно-психологічних операцій проти України", ‒ розповів чоловік.

Сказав, що усвідомив хибність дій, адже не мав наміру нашкодити Україні.

"Закликаю усіх не повторювати моєї помилки – не викладати відео з наслідками ракетних атак, адже вони можуть використовуватись для коригування точності завдання ударів повторно", ‒ звернувся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворожий обстріл Києва: СБУ показала зрадника, який передавав координати

Не можна знімати і поширювати відео ворожих "прильотів", нагадує СБУ.

"Ваш запис – це "очі" для ворога, які можуть стати інструментом в інформаційно-розвідувальних операціях, а також матеріалом для проведення аналітики масштабів ураження ракетних обстрілів по нашій країні", ‒ пояснюють.

Також "не дрімають" і російські пропагандистські медіа, з нетерпінням очікують на черговий запис пересічних громадян, повідомила СБУ.

10 жовтня російські терористи обстріляли об'єкт критичної інфраструктури, повідомив мер Львова Андрій Садовий. Частина міста опинилася без електроенергії.

Через ракетні удари вийшли з ладу електропідстанції. Садовий закликав львів'ян мінімізувати використання електроенергії.

Зараз ви читаєте новину «"Не будьте "очима" для росіян" ‒ СБУ зловила чоловіка, який виклав відео обстрілу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі