неділя, 16 жовтня 2022 14:03

Спецтема: Війна Росії проти України

"Наволоч така" ‒ російський окупант розказав дружині про ставлення в армії до Путіна

"Наволоч така" ‒ російський окупант розказав дружині про ставлення в армії до Путіна
Один з російських військових телефоном розповів дружині про ставлення в армії до президента Володимира Путіна. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Один з російських військових телефоном розповів дружині, що ніяк не може залікувати стрептодермію, бо на фронті ліками їх зовсім не забезпечили.

Чоловік також розповів, як насправді російські військові ставляться до свого головнокомандувача Володимира Путіна. Розмову перехопило і оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Дружина запитала чоловіка про ноги. Той каже, що, як і вона порадила, мочиться на них. Пухлина ніби трохи спадає. А на пораду жінки посипати чимось з медикаментів говорить, що нічого немає. Є лише прострочений антибіотик.

"Кожен за себе. Якщо у когось щось є, то не дасть. За посилкою сходити поки не можу, йти далеко. Я в черевики не влізу. А якщо влізу, потім доведеться розрізати. Боюся, що прийде посилка, а я не зможу по неї піти і її розтягнуть. Кожен виживає, як може", ‒ каже чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти жаліються, що все купляють на війну самі: розвідка перехопила розмову

Він також емоційно розповів, що на фронті думають про мобілізацію.

"Це все одно, що труси через голову одягнути. Щось бл* Путін під*бався жорстко. Сказали, навіть якщо рота буде йти у відпустку, то мене тут залишать, бо я мобілізований. Контракт закінчився ‒ став мобілізованим. Хворієш ти, не хворієш ‒ до одного місця. Нічого не допросишся, не достукаєшся. Всім по барабану. Подякуй нашому головнокомандувачу, який нах*єсив тут бл*дь", - сказав окупант.

Мобілізація, на його думку, в РФ "неправильна". Адже мали спочатку строковиків вводити, а потім призивати цивільних.

"І взагалі мобілізація вводиться, коли на країну нападають, а не коли країна нападає на когось. Наволоч така. Як ми його тут проклинаємо, це просто не передати словами. Його і його цю пи*добратію всю тупорилу. Яка сюди кинула нас, бл*дь, а нам всім тут розхльобувати це все", ‒ каже чоловік.

На його думку в Росії вже час піднімати громадськість на протести.

У Росії з боку родичів окупантів, які воюють в Україні за контрактом, звучить критика на адресу президента РФ Володимира Путіна. Так, Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало перехоплення телефонної розмови, в якій мати окупанта, який воює в Україні, жорстко критикує російського президента.

Військовим російської окупаційної армії, схоже, набридло воювати в Україні. Емоційну розмову одного з окупантів із кимось з рідних, перехопило і оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Зараз ви читаєте новину «"Наволоч така" ‒ російський окупант розказав дружині про ставлення в армії до Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі