пʼятниця, 26 липня 2019 15:16

Напад на поліцейського: підозрюваним загрожує позбавлення волі до 15 років

Напад на поліцейського: підозрюваним загрожує позбавлення волі до 15 років
Напад на поліцейського. Семеро чоловіків отримали підозру. Фото: Репортер

За замах на поліцейського 7 чоловіків отримали підозри.

"Напад стався 25 липня 2019-го близько двох ночі біля одного із відділень Приватбанку в Оболонському районі столиці. Компанія молодих людей розпивала спиртні напої, голосно лаялася, чим порушувала громадський порядок. Із метою припинення протиправних дій молодиків поліцейський, який проходив неподалік, зробив зауваження. У відповідь зловмисники, серед яких було двоє неповнолітніх, накинулися з кулаками на працівника поліції", - повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онук Назарбаєва покусав поліцейського у Лондоні

Поліцейський дістав свій службовий пістолет і зробив попередження хлопцям. "Один із зловмисників, який стояв осторонь від інших, підійшов ззаду та скляною пляшкою вдарив правоохоронця по голові, інші злочинці хаотично почали наносити удари ногами. У результати чого поліцейський впав на землю та отримав тілесні ушкодження. Після чого один із зловмисників вихватив пістолет поліцейського та його сумку з особистими речами та грошовими коштами", - уточнили у прокуратурі.

Злочинців затримали безпосередньо після вчинення злочину.

Процесуальним керівником у кримінальному провадженні затриманим повідомлено про підозру за ст. 348 КК України (замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв'язку з його діяльністю щодо охорони громадського порядку) і ч. 1 ст. 187 КК України (розбій).

За вчинений злочин зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

У Києві агресивні молодики побили поліцейського. Той був на службі, коли побачив на дорозі розбірки двох чоловіків. Зробив їм зауваження, ті повернули свій гнів на нього.

Хулігани накинулися на правоохоронця й вдарили пляшкою по голові.

Зараз ви читаєте новину «Напад на поліцейського: підозрюваним загрожує позбавлення волі до 15 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі