середа, 18 травня 2011 15:42

На єгипетському курорті дітей вбиває невідомий вірус

На єгипетському курорті дітей вбиває невідомий вірус

Невідомий вірус забрав життя трьох дітей, які проживали в курортному місті Ель-Гуна на єгипетському узбережжі Червоного моря.

Дітей (одному з них було п'ять місяців, іншому рік і три місяці і третьому - 11 років) доправили до лікарні Ель-Гуни ще в неділю, проте лікарі не зуміли врятувати їх життя. Проведені медиками аналізи підтвердили, що мова не йде про вірус свинячого грипу.

"Спеціально сформована міністерством охорони здоров'я комісія епідеміологів продовжує з'ясовувати, про який вірус йде мова", - заявив представник Міністерства охорони здоров'я у провінції Червоне море Усама Абдель Азим.

За його словами, медики очікують результатів решти аналізів.

У вівторок в багатьох містах Єгипту розпочався страйк лікарів, передає місцевий портал Al Ahram. Вони вимагають підвищення зарплати, зростання бюджетних асигнувань на охорону здоров'я і посилення заходів безпеки в лікарнях. Проте лікарі кількох провінцій, включаючи провінцію Червоне море, не приєдналися до страйкуючих.

Початок року вже став провальним для єгипетської туристичної галузі: спочатку курорти зазнали нашестя акул, а після цього західних туристів злякали масові заворушення, що призвели до повалення президента Хосні Мубарака.

Зараз ви читаєте новину «На єгипетському курорті дітей вбиває невідомий вірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі