середа, 24 серпня 2022 16:10

Спецтема: Війна Росії проти України

На Вінничині збили ворожий об'єкт. ППО спрацювала ще в чотирьох областях

У Вінницький області протиповітряна оборона знищила ворожий об'єкт.

Що саме збили, поки що не розкривають. Про факт збиття заявив голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов у Telegram.

"На Вінниччині працює ППО! Повітряний об'єкт знищено. Пізніше деталі", – пише Борзов.

Пізніше заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко повідомив, що йдеться про безпілотник.

"Ворожий безпілотник залетів на Вінниччину. Ворожого розвідника збили наші військові. Сьогодні ворог лютує як ніколи", – розповів.

Дякую нашим захисникам що відбивають спроби противника атакувати Україну.

Також у мережі повідомляють, що ППО відпрацювала на Чернігівщині, Дніпропетровщині (але, на жаль, є "прильоти"), Сумщині й Черкащині.

Автор: Telegram-канал Инсайдер UA
  Чернігівщина
Чернігівщина

У Чернігівській області близько 15.30 нашими силами й засобами ППО збито ворожий безпілотний літальний апарат, повідомило ОК "Північ".

Тим часом, народний депутат Олексій Гончаренко заявив у Telegram, що в Білорусі піднята стратегічна авіація. "Є ризик ударів по Україні", – написав він.

Канал "Беларускі Гаюн" повідомив, що о 15.43 в Могильові (Білорусь) у бік південного заходу зафіксований проліт борту стратегічної авіації.

"За попередньою інформацією, міг зайти в повітряний простір РБ із РФ. 16:05 Лідо, летить винищувач у бік півдня. 16:06 Лідо, другий винищувач у бік півдня. 16:14 Лідо, повертаються винищувачі. 16:46 Лідо, літають два винищувачі на південь від міста", – написали в мережі.

24 серпня окупанти вдарили ракетами по Миргороду на Полтавщині. По місту прилетіли чотири ракети.

Близько 00:30 24 серпня ворог завдав ракетного удару по селищу Докучаєвське Роганської громади Харківського району. За попередньою інформацією, ракетами С-300. Зруйновано господарчу будівлю, сталася масштабна пожежа.

Вчора росіяни атакували Миколаївщину авіацією та артилерією.

Зараз ви читаєте новину «На Вінничині збили ворожий об'єкт. ППО спрацювала ще в чотирьох областях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі