середа, 27 лютого 2013 16:06

На Вінниччині чоловік вбив жінку за відмову від сексу

24 лютого 24-річний житель міста Тульчин забив до смерті 26-річну Оксану Пилипчак із села Хутір Гуральня Тульчинського району Вінниччини. Наступного ранку її тіло знайшли на узбіччі дороги неподалік від її дому.

"З'ясувалось, що в неділю ввечері жінка познайомилась із ним в кафе райцентру, де вони й відпочивали. Там були відеокамери спостереження, які їх зафіксували, - кажуть у прес-центрі ГУ МВСУ у Вінницькій області.- Ввечері молоді люди на таксі дістались до села і дівчина погодилась, аби новий знайомий провів її додому".

Коли вони залишились наодинці чоловік став вимагати інтимних стосунків.

"Вона не погодилась. Виникла сварка. Чоловік розлютився і почав нещадно бити жінку руками та ногами. Спинився, коли вона вже не дихала. Зрозумівши що накоїв, він забрав мобільний телефон та годинник жертви і на автобусі вирушив додому", - додали у міліції.

Чоловік працював диспетчером служби таксі. Раніше був судимий за крадіжки.

"Завдяки записам відеокамер, встановити та знайти вбивцю вдалося за кілька годин. Затримали його на робочому місці. Він був дуже здивований, бо не сподівався, що його зможуть викрити", - повідомили у прес-службі міліції.

Тіло Оксани Пилипчак в понеділок вранці знайшов односельчанин.

"Оксана працювала лаборантом на заводі "Тульчинка". В неділю всі ще бачили її. Вона рано, як звичайно, добиралась автобусом на вісім ранку на роботу, - каже голова Копіївської сільської ради Олена Чорна,. - В понеділок рано звонить мені місцевий Василь Сирота і каже, що найшов Оксану мертвою. Він саме їхав підводою молоко здавати ".

Автор: Фото: МВС
 

Жінка лежала на узбіччі дороги, неподалік від свого дому. На ній не було верхнього одягу.

"Не жива вже була, але ще тепла. Видно, що знущалися над нею - побита вся, нога переламана, обличчя все в синцях. Ми зразу ж викликали міліцію. Я повернулась в сільську раду до Копіївки, це за три кілометри від Гуральні. Приходить місцевий і каже, що щось відро в криниці не тоне, там щось є, бо вчора ввечері все було нормально. Криниця знаходить в центрі села. Покликали й сюди міліціонерів, вони ліхтариком висвітили і бачать, що там щось лежить".

Із криниці дістали куртку дівчини та сумку із документами.

Автор: Фото: МВС
 

"По паспорту зразу бачили, що то Оксанине. Прикраси, гроші все було на місці. Пропав тільки її телефон, - розповідає Олена Дмитрівна. - Вона єдина донька у батьків. Дуже порядна та хороша сім"я. Мати не раз була депутатом сільської ради, батько працював у Тульчинському слідчому відділі. Зараз ставок беруть в оренду, рибу вирощують і продають".

Поки триває слідство затриманий перебуватиме за ґратами. Йому загрожує до 15-ти років ув'язнення з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині чоловік вбив жінку за відмову від сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі