пʼятниця, 01 квітня 2022 21:32

Спецтема: Війна Росії проти України

На сході - важкі бої, ЗСУ знищили 280 окупантів і 72 одиниці військової техніки

На сході - важкі бої, ЗСУ знищили 280 окупантів і 72 одиниці військової техніки
Оперативно-тактичне угруповання "Схід" знищив до 280 окупантів 1 квітня. Фото: facebook.com/otueast

Сьогодні, 1 квітня, українські захисники відбили шість атак російських загарбників на сході країни.

З ночі точилися важкі бої. Ворог намагався прорвати оборону на окремих напрямках. Здійснив шість атак, які успішно відбили бійці оперативно-тактичного угруповання "Схід".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Азов" розгромив ворожу піхоту в Маріуполі й захопив трофеї - фото 18+

Зокрема знищили до 280 загарбників, шість танків, 22 БТР, 19 БМП, шість артилерійських систем і мінометів, дві реактивні системи залпового вогню, 14 артилерійських систем і три безпілотники.

"Російські фашисти знають, що йдуть на вірну смерть, але з готовністю розстаються з життям, слідуючи незрозумілій, викривленій жорсткою пропагандою логіці. Навіщо? Чому? Мабуть, ми цього не дізнаємося, у мертвих рашистів не спитаєш", - зазначили в угрупованні.

Оперативно-тактичне угруповання "Схід" відбило три атаки ворога за 31 березня. Також ліквідували до 50 рашистів, знищили три танки і два бронетранспортери. Втрати окупантів становлять особового складу - до 50, танків - 3, БТР - 2 і АТ - 1.

Зараз ви читаєте новину «На сході - важкі бої, ЗСУ знищили 280 окупантів і 72 одиниці військової техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі