середа, 17 серпня 2011 12:42

На Сейшелах туристи стають жертвами акул-людожерів

На Сейшелах туристи стають жертвами акул-людожерів

Чотири пляжі на острові Уславився, що входить до групи Сейшельських островів, закриті у зв'язку з нападами акул, в результаті чого загинули двоє людей, повідомили в середу в туркомпанії "Арт-тур".

Як розповіли в компанії, закриті для відвідин і патрулюються поліцією пляжі Ансе Лаціо, Ан Жоржета, Курйоз і Сан-П'єр острова Прослен. На пляжах острова Мае ніяких обмежень немає.

Як повідомляли ЗМІ, в результаті нападу акул-людожерів на острові Прослен в серпні загинули два іноземні туриста: француз і британець.

Перший турист загинув 2 серпня, коли купався в бухті біля пляжу Ансе Лаціо. Другий випадок стався днями: британський турист Ян Редмунт, який проводив на цьому острові медовий місяць, під час занять снорклінгом на тому ж пляжі зазнав нападу акули. Вона важко поранила британця і зникла. Турист, якого витягли з води інші відпочивальники, помер від втрати крові та больового шоку.

Як розповіли в компанії "Арт-тур", купання на цих пляжах буде заборонено до тих пір, поки акулу-вбивцю не зловлять.

"Випадок абсолютно нетиповий для цього курорту, де останні напади акул сталися в 1963 році, - повідомило джерело. - Ми попереджаємо наших клієнтів, які в осінньо-зимовий період відпочивають на Сейшелах, що всі пляжі на островах громадські: там немає рятувальників, вони ніяк не огороджені сітками від акул, і, природно, існує ризик нападу хижаків".

Зараз ви читаєте новину «На Сейшелах туристи стають жертвами акул-людожерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі