пʼятниця, 20 грудня 2013 14:43

На Полтавщині голова суду потрапив у потрійну ДТП

На Полтавщині голова суду потрапив у потрійну ДТП
Фото: 1tvnet.ru

У потрійній ДТП на Полтавщині постраждав голова суду. Про це повідомили в УМВС Полтавської області.

Випадок трапився на 17 кілометрі автодороги Полтава — Олександрія.

26-річний мешканець села Розсошенці на автомобілі "Мерседес-Бенц", за попередніми даними, не впорався із керуванням і зіткнувся із "Чері-Амулет", яка рухалася попереду в попутному напрямку, під керуванням 42-річного мешканця Кобеляцького району.

Після цього "Мерседес-Бенц" виїхав на смугу зустрічного руху і скоїв зіткнення з автомобілем "Ніссан Санні", під керуванням 37-річного полтавця.

Водій "Мерседес-Бенц" отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом лівої ключиці, рвані рани м'яких тканин голови і доставлений до 1-ї міської лікарні Полтави, водій "Чері-Амулет" отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток носа, різані рани обличчя і доставлений до Новосанжарської центральної районної лікарні, водій "Ніссан Санні" отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом стегна правої ноги, рвані рани голови, забій грудної клітки і доставлений до обласної клінічної лікарні міста Полтави.

Також встановлено, що потерпілий у ДТП водій "Ніссан Санні" є головою Полтавського районного суду.

Наразі правоохоронці встановлюють усі причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

 

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині голова суду потрапив у потрійну ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі