неділя, 07 серпня 2022 17:50

Спецтема: Війна Росії проти України

На півдні ЗСУ знищили російський "Панцир" та радіолокаційну станцію

На півдні ЗСУ знищили  російський "Панцир" та радіолокаційну станцію
ЗСУ знищили на півдні ворожий зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1". Фото: ukrinform.ua

Українські захисники знищили на півдні ворожий зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1".

Також Збройні сили України ліквідували за минулу ніч 23 окупантів, повідомив у зведенні в Facebook спікер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загарбники почали інтенсивніше обстрілювати громаду Миколаївщини – Кім

Зазначив, що українські бійці продовжують атакувати далекобійною артилерією логістичні пункти та транспортні артерії ворога на тимчасово окупованих територіях. Також ЗСУ активно знищують техніку росіян.

"Підтверджені втрати ворога за ніч – 23 рашисти, радіолокаційна станція до одного з зенітно-ракетних комплексів, зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1" та два військових автомобілі", – йдеться в повідомленні.

Раніше Збройні сили на півдні України знищили: 72 окупантів, чотири зенітно-ракетних системи С-300 і зенітно-ракетний гарматний комплекс "Панцир-С1", 122-міліметрову гаубицю, ворожого безпілотника-розвідника, броньовану та автомобільну техніку. Знищено ще польовий склад боєприпасів. Остаточні втрати ворога – дорозвідуються.

На Південнобузькому напрямку противник намагається утримати зайняті позиції та не допустити відновлення наступу й звільнення тимчасово захоплених територій Силами оборони.

Ворог здійснив спробу проведення штурмових дій у напрямку Васильків – Благодатне. З втратами ретирувався.

Зараз ви читаєте новину «На півдні ЗСУ знищили російський "Панцир" та радіолокаційну станцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі