неділя, 19 липня 2020 09:19

На окупованій Луганщині вовк украв і загриз дитину

На окупованій території Луганської області вовк загриз дитину.

Про це написав український патріот і блогер з окупованих територій "Necro Mancer", повідомляє kriminal.tv. Блогер звернув увагу на повідомлення терориста ЛНР "Miron 7" про те, що в районі траси Бахмутки не просто завелися вовки, але й почали нападати на людей.

"Вчора терористами був знайдений труп дитини з Петровеньок. За пару годин до цього вовк поцупив його з села.

  Повідомлення терористів "ЛНР"
Повідомлення терористів "ЛНР"

Це саме мисливська поведінка хижака, не схожа на сказ. Раніше в Петровеньках вовки нападали на жінку і покусали чотирирічну дівчинку. Місцеві жителі і спеціальна комісія повідомляють, що на кладовищі біля села і в самих Петровеньках живе сім'я вовків з вовченятами.

"Miron 7" поки не повідомляє, чи були знайдені вовки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 6-річного хлопчика впав металевий пляжний грибок

За словами відомого російського зоолога 19 століття Леоніда Сабанеєва, "бурхливе розмноження вовка мало місце лише в періоди занепаду народного добробуту, в епохи громадських лих і воєн переважно, як фатальне і неминучий наслідок всякого занепаду, і що вовк є, таким чином, грізним символом невігластва , бідності, беззахисності й гноблення народної маси.

Зараз ви читаєте новину «На окупованій Луганщині вовк украв і загриз дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі