понеділок, 30 вересня 2024 14:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Застосовують КАБи та вогнемети: окупанти знову хочуть захопити Вовчанський агрегатний завод

Застосовують КАБи та вогнемети: окупанти знову хочуть захопити Вовчанський агрегатний завод
Бійці ГУР звільнили від загарбників агрегатний завод у Вовчанську. Фото: gur.gov.ua

Російські загарбники прагнуть знову захопити Вовчанський агрегатний завод.

Ворог намагається застосовувати там важку вогнеметну систему та скидає КАБи. Про це в ефірі телемарафону розповів речник оперативно-тактичного угруповання "Харків" Віталій Саранцев, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знаходили тіла з відрізаними шматками м'яса: у ГУР розповіли моторошні деталі звільнення заводу у Вовчанську

За його словами, ситуація на території Вовчанського агрегатного заводу після його звільнення підрозділами Головного управління розвідки Міноборони напружена та складна. Підприємство стало метою номер один для ворога.

"Він намагається наразі застосовувати в тій локації максимальний спектр озброєння. Застосовує і важку вогнеметну систему, і скидає КАБи", - сказав Саранцев.

Військовий зазначив, що певної тактичної цілі агрегатний завод для росіян не має. Однак, його втрата була для них "дуже потужним іміджевим ударом".

Підрозділи Головного управління розвідки Міністерства оборони України повністю звільнили територію Вовчанського агрегатного заводу у Харківській області і знищили російських окупантів в усіх будівлях підприємства.

Близько двох десятків загарбників взяли у полон.

Зараз ви читаєте новину «Застосовують КАБи та вогнемети: окупанти знову хочуть захопити Вовчанський агрегатний завод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі