пʼятниця, 17 липня 2020 18:10

На 6-річного хлопчика впав металевий пляжний грибок

На 6-річного хлопчика впав металевий пляжний грибок
На Центральному пляжі Запоріжжя на 6-річного хлопчика впав металевий пляжний грибок. Дитина в лікарні. Фото: zp.npu.gov.ua

На Центральному пляжі Запоріжжя на 6-річного хлопчика впала металева конструкція - пляжний грибок.

Хлопчик отримав закриту травму черевної порожнини, садна правого плеча. Дитину госпіталізували до Запорізької обласної дитячої лікарні. Про це у Facebook повідомив Центр екстреної та медичної допомоги Запорізької ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другокласницю вбила дерев'яна скульптура

"На місце події, окрім медиків, прибула поліція. Мати дитини пояснила правоохоронцям, що під час гри інша дитина залізла на металевий грибок. Він під вагою почав нахилятися та зламався в основі кріплення. Під час падіння металеве обладнання зачепило її сина, пояснила жінка", - розповіли в поліції.

Слідчі Вознесенівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "службова недбалість" стосовно одного з комунальних підприємств міста.

У Шуменському мікрорайоні Херсона на хлопчика, який грався на дитячому майданчику у дворі, впав металевий грибок. Дитина отримала перелом руки і травму ноги.

Зараз ви читаєте новину «На 6-річного хлопчика впав металевий пляжний грибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі