пʼятниця, 01 лютого 2013 08:50

На Одещині чоловік розстріляв співмешканку і спокійно ліг спати

На Одещині чоловік розстріляв співмешканку і спокійно ліг спати
Фото: worldarsenal.blogspot.com

До Балтського районного відділу міліції в Одеській області в ніч на 31 січня надійшло повідомлення від жительки села Козацьке про те, що вона виявила тіло родички з вогнепальними пораненнями. Після отримання повідомлення на місце події вирушила слідчо-оперативна група райвідділу.

Прибулі на адресу міліціонери встановили, що 48-річна загибла жінка співмешкала разом зі своїм однолітком, уродженцем Вінницької області. Останній на час приїзду правоохоронців міцно спав у будинку господарки.

В ході проведених розшукових заходів та слідчих дій були зібрані докази, які вказували на провину співмешканця у загибелі жінки.

Міліціонери опитали чоловіка. Виявилося, що того вечора він разом з цивільною дружиною розпивав спиртне. В ході розпиття виникла сварка, у запалі чоловік не втримався, схопив мисливську рушницю та здійснив два постріли у бік жінки.

Підозрюваного затримали у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом слідчим відділу Балтського районного відділу міліції порушено кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років, повідомив ВЗГ ГУМВС України в Одеській області.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині чоловік розстріляв співмешканку і спокійно ліг спати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі