пʼятниця, 22 грудня 2023 08:41

Спецтема: Війна Росії проти України

На Миколаївщині та Одещині спалахнули пожежі - наслідки нічних ударів РФ по півдню України

На Миколаївщині та Одещині спалахнули пожежі - наслідки нічних ударів РФ по півдню України
Російські загарбники вночі проти 22 грудня атакували Україну дронами. Фото: t.me/SJTF_Odes

Вночі проти 22 грудня російські загарбники вчергове атакували Україну ударними дронами.

Ворог, зокрема, тероризував південні регіони. Там силами протиповітряної оборони знищено 17 безпілотників Shahed-131/136, випущених із тимчасово окупованого Криму. Про це повідомили у Силах оборони півдня України.

Зокрема, 10 ворожих дронів знищено на Миколаївщині, чотири - на Херсонщині та три - на Одещині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постраждали двоє людей: показали наслідки російського удару по Києву

"На жаль, не обійшлося без влучань: на Миколаївщині на одному з інфраструктурних об'єктів спалахнула пожежа, яку вже ліквідовано. Люди не постраждали", - йдеться у повідомленні.

На Одещині росіяни хотіли поцілити по припортовій інфраструктурі, але сили протиповітряної оборони спрацювали ефективно.

"Втім, уламками збитого БпЛА пошкоджено зерносховище, сталося займання, яке швидко приборкали співробітники підприємства. Постраждалих не зафіксовано", - повідомляють Сили оборони півдня України.

Загалом вночі проти 22 грудня ворог випустив по Україні 28 БпЛА. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 24 ударних дрони.

Минулої доби загарбники завдали одного ракетного та 61 авіаційного удару по Україні, здійснили 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині та Одещині спалахнули пожежі - наслідки нічних ударів РФ по півдню України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі