пʼятниця, 22 грудня 2023 07:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Постраждали двоє людей: показали наслідки російського удару по Києву
22

Російські загарбники у ніч на 22 грудня втретє за останні шість днів атакували Київ ударними дронами.

Ворог намагався уразити інфраструктуру міста та житлові будинки. Один з дронів наробив лиха в Соломʼянському районі столиці. Про це повідомив начальник Київської МВА Сергій Попко.

Росія вночі проти 22 грудня атакувала Київ дронами
Фото: t.me/dsns_telegram
Росія вночі проти 22 грудня атакувала Київ дронами
Росія вночі проти 22 грудня атакувала Київ дронами
Росія вночі проти 22 грудня атакувала Київ дронами
Росія вночі проти 22 грудня атакувала Київ дронами

У багатоповерховому житловому будинку виникло загоряння на верхніх поверхах. У трьох квартирах частково зруйновано стіни, ще у трьох - вибиті вікна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Shahed зруйнували квартиру ведучого телемарафону Ковальського

"За попередніми даними, двоє постраждалих із забоями мʼяких тканин та різаними ранами, один з них госпіталізований", - зазначив Попко.

Окрім того, у Дарницькому районі, внаслідок падіння уламків дрона, виникла пожежа у двоповерховому приватному будинку. Обійшлось без постраждалих. Падали уламки і в Голосіївському районі. Руйнувань та постраждалих там немає.

"Інформація оновлюється і уточнюється. Пошкоджені будівлі ми відновимо. Але життя не відновиш. Тож найважливіше, що цей удар Київ пережив без жертв. Бережіть себе і вірте в ЗСУ!" - наголосив Попко.

Увечері 21 грудня у Києві прогриміла серія гучних вибухів. У столиці працювала протиповітряна оборона.

Внаслідок роботи ППО по збитих ворожих цілях в Солом'янському районі, ймовірно, уламки влучили в житловий будинок. Палало на верхніх поверхах. У КМДА повідомили про одну постраждалу людину в Солом'янському районі. Її госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «Постраждали двоє людей: показали наслідки російського удару по Києву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі