четвер, 09 березня 2023 08:18

Спецтема: Війна Росії проти України

На Львівщині ракета впала у житловій зоні. Є загиблі: відео з місця атаки

На Львівщині ракета впала у житловій зоні. Є загиблі: відео з місця атаки
Росія атакувала Львівську область ракетами в ніч на 9 березня. Фото: ілюстративне, Генштаб ЗСУ

Внаслідок ракетної атаки по Золочівському районі на Львівщині загинули щонайменше чотири людини. Це двоє чоловіків та двоє жінок.

Російська ракета впала в житловій зоні, повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький в Telegram.

"В момент падіння ракети вони (загиблі. – Gazeta.ua) перебували у себе вдома. Почалася пожежа. Її уже загасили. Завали ще розбирають. Під ними можуть бути інші люди", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський ракетний удар ‒ Запорізьку АЕС повністю знеструмлено

За його словами, пожежа від ракетного удару знищила три житлові будинки. Також три автомобілі, гараж і кілька господарських будівель.

Повітряна тривога на Львівщині цієї ночі тривала упродовж 4 год.

"Є важкі наслідки у різних областях нашої держави. Я просив і продовжую просити: не ігноруйте повітряну тривогу", – наголосив Козицький.

У напрямку Львова, за попередньою інформацією, летіли російські дрони та ракети, повідомив міський голова Андрій Садовий.

"Ця ніч була складною для сил протиповітряної оборони. Дякуємо вам за роботу", – написав він в Telegram.

У ніч на 9 березня Росія завдала по Україні масованого ракетного удару. Вибухи пролунали в низці регіонів. Гучно було, зокрема, в Харкові, Херсоні, Одесі, Миколаєві, Житомирі, Дніпрі. Розриви чули в Київській, Івано-Франківській, Хмельницькій та Тернопільській областях.

Житомир ворог атакував ударними дронами. Частина міста без світла та води. Зупинився електротранспорт. Попередньо, постраждалих немає.

У Києві вибухи пролунали у двох районах: Святошинському та Голосіївському. Двох людей поранило уламками ракет. Попередньо, в об'єкт інфраструктури влучила аеробалістична ракета типу "Кинджал". Місто частково знеструмлене та без опалення.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині ракета впала у житловій зоні. Є загиблі: відео з місця атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі