понеділок, 19 серпня 2013 16:44

На Луганщині марихуани виростили на 2 мільйони гривень

На Луганщині марихуани виростили на 2 мільйони гривень
Фото: mvs.gov.ua

У ході проведення оперативних заходів, правоохоронці на території одного з фермерських господарств виявили цілу плантацію конопель, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Луганській області.

Як встановили співробітники міліції, невідомі, скориставшись тим, що поле соняшнику пізніх сортів не вимагає щоденного догляду, висадили між квітками нарковмісні рослини.

Правоохоронці виявили плантацію конопель, завдовжки по сорок п'ять метрів у три ряди кущів кожна. Для своєї культури наркоплантатори навіть проклали систему крапельного зрошення. Їхня діяльність принесла свої плоди - конопля виросла висока, сильна.

У результаті проведених заходів правоохоронці вилучили близько 10 тисяч кущів рослин марихуани. На чорному ринку вартість даної сировини становить майже два мільйони гривень. Затримали правоохоронці і декількох людей, причетних до вирощування посівів конопель.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 310 ч. 2 Кримінального кодексу України (Незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проводяться необхідні слідчі заходи.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині марихуани виростили на 2 мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі