вівторок, 31 липня 2012 22:11

На Кіровоградщині п'яний водій "Волги" розчавив двох немовлят

На Кіровоградщині п'яний водій "Волги" розчавив двох немовлят
Матері отримали травми. Фото: tsn.ua

Приголомшлива трагедія сталася на Кіровоградщині. Двоє немовлят загинули від удару авто в їхні дитячі візочки. П'яний 22-річний водій на "Волзі" виїхав на тротуар і протаранив людей, які спостерігали за весіллям. Більшість дорослих устигли відскочити. Мами загиблих дівчаток - травмовані. Одна - у лікарні в тяжкому стані, повідомляє ТСН.

У жалобі сьогодні все село Салькове. Попрощатися з півторамісячною Вікою та тримісячною Настею прийшло мало не все село. Жалобна процесія розтягнулася на кілька кварталів.

Дві рідні сестри із маленькими доньками у візочках прийшли сюди, до сільради, привітати із весіллям свою подругу. Раптом із-за рогу на тротуар вилетіла "Волга". Авто на шаленій швидкості врізалося в візочки із немовлятами. Важке авто буквально розчавило дитячі візочки.

Двоюрідні сестрички загинули на місці пригоди. Їхні мами зазнали травм. Свідки кажуть, що жертв могло бути значно більше, адже буквально за хвилину до аварії, із сестрами та їхніми донечками фотографувалися молодята та ще кілька діток, чиї батьки були на весіллі.

Над водієм - убивцею селяни ледь не вчинили самосуду. Від оскаженілого натовпу молодика врятували правоохоронці. Уже за ґратами парубок намагається виправдати жахливу аварію несправністю гальм старенького автомобіля.

"У мене одне колесо гальмує. Друге буває підхоплює гальма. Я не знаю, чому я набрав швидкість, чому їхав так швидко", - виправдовується затриманий.

Правоохоронці кажуть, що молодик був добряче п'яним. Експертиза показала 1,7 проміле алкоголю в крові. Із веселою компанією хлопець повертався зі святкування дня народження друга. Проти нього порушили кримінальну справу. За вбивство двох маленьких дітей в алкогольному сп'янінні водієві максимально загрожує 10 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині п'яний водій "Волги" розчавив двох немовлят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі