вівторок, 01 листопада 2022 07:54

Спецтема: Війна Росії проти України

На Херсонщині окупанти виселяють людей із власних помешкань

На Херсонщині окупанти виселяють людей із власних помешкань
В Новочорномор'ї Скадовського району російські військовослужбовці психологічно та фізично тиснуть на мирних жителів. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Ситуація на всіх ділянках фронту в Україні динамічно-напружена.

Російські окупанти здійснюють примусове переміщення цивільного населення, зокрема, на Херсонщині, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 1 листопада. Вивільнені таким чином оселі плануються під заселення окупантами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти намагаються наступати на двох напрямках

"У населеному пункті Каховка Херсонської області, громадян, які проживають в помешканнях вздовж берега Дніпра силоміць виселяють з осель. Навколо цивільного житла російські загарбники обладнують інженерні укріплення та мінно-вибухові загородження", – йдеться у повідомленні.

В населеному пункті Новочорномор'я Скадовського району російські військовослужбовці психологічно та фізично тиснуть на мирних жителів. Їх виганяють із власних помешкань.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала по ворогу 14 ударів. Під ураження потрапили райони зосередження озброєння та військової техніки, опорні пункти і позиції комплексів протиповітряної оборони противника.

На різних напрямках наші підрозділи протиповітряної оборони збили чотири гелікоптери, два безпілотники та 45 ворожих крилатих ракет.

Воїни ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили два пункти управління, три райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки ворога, а також інші важливі військові об'єкти російських окупантів.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині окупанти виселяють людей із власних помешкань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі