вівторок, 01 листопада 2022 07:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Розказали про нові успіхи ЗСУ на передовій

Розказали про нові успіхи ЗСУ на передовій
На різних напрямках наші підрозділи протиповітряної оборони збили чотири гелікоптери, два безпілотники та 45 ворожих крилатих ракет. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти в Україні намагаються утримати тимчасово захоплені території та зосереджують зусилля на стримуванні Сил оборони на окремих напрямках.

Противник на Донбасі не припиняє наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 1 листопада.

"Ворог продовжує обстріли підрозділів Сил оборони вздовж усієї лінії зіткнення, здійснює фортифікаційне обладнання рубежів на окремих напрямках та веде повітряну розвідку", – йдеться у повідомленні.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала по ворогу 14 ударів. Під ураження потрапили райони зосередження озброєння та військової техніки, опорні пункти і позиції комплексів протиповітряної оборони противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 600 окупантів і море техніки: оновили втрати росіян в Україні

"На різних напрямках наші підрозділи протиповітряної оборони збили чотири гелікоптери, два безпілотники та 45 ворожих крилатих ракет", – звітує Генштаб.

Воїни ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили два пункти управління, три райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки ворога, а також інші важливі військові об'єкти російських окупантів.

На тлі значних втрат на території України російське воєнно-політичне керівництво шукає способи поповнення окупаційних військ, користуючись приватними військовими компаніями. Попри значні іміджеві та політичні втрати на міжнародній арені, прийнято рішення про виведення контингенту приватних військових кампаній з Республіки Малі.

Зараз ви читаєте новину «Розказали про нові успіхи ЗСУ на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі