четвер, 13 жовтня 2022 13:22

Спецтема: Війна Росії проти України

На Харківщині трагічно загинули двоє дорожників

На Харківщині трагічно загинули двоє дорожників
Піротехнічні підрозділи продовжують розмінування області. Фото: facebook.com/kh.ukravtodor

12 жовтня у Харківській області під Ізюмом трагічно загинули двоє дорожників, які працювали на ГК "Автострада".

28-річний Богдан Шведюк і 21-річний Олександр Стеценко підірвалися на міні, повідомила у четвер Служба автомобільних доріг Харківської області.

"Ворожа міна забрала життя двох відважних чоловіків, які, в свою чергу, повертали життя на деокуповані території Харківщини. Роботи виконувались із дотриманням вимог безпеки. Спочатку працівники ДСНС проводили огляд та розмінування територій, після чого, приступили дорожники. Наразі триває перевірка", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє дітей на Запоріжжі підірвалися на російській міні

Голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов сьогодні закликав жителів Харківщини бути максимально обережними та не заходити на узбіччя доріг і в лісосмуги, а також не пересуватися в тих місцях, щодо яких немає повідомлення про завершення розмінування.

Піротехнічні підрозділи продовжують розмінування області, за добу знешкоджено 523 вибухонебезпечні предмети. В області все ще надвисокою залишається мінна небезпека.

В Ізюмському районі вчора також зазнали поранень, наступивши на міну, 62-річний і 55-річний чоловіки.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині трагічно загинули двоє дорожників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі