вівторок, 05 лютого 2013 16:50

На Чернігівщині дві людини згоріли живцем

На згарищі у селі Надинівка пожежники знайшли два трупи: чоловіка та жінки. Горіла хата вночі з понеділка по вівторок.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

За словами пожежників, 4 лютого о 23:45 у Козелецькому районі до служби цивільного захисту надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вулиці Набережній.

"За 45 кілометрів з Козельця виїхав пожежно-рятувальний підрозділ. Та поки пожежники приїхали, старе дерев'яне помешкання вже було повністю охоплено вогнем. Пожежу гасили майже 5 годин. Справитись з вогнем було важко, оскільки не було пристосувань для оновлення використаного пожежною технікою запасу води на пожежогасіння. Тому пожежникам доводилось їздити по воду у сусіднє село", - повідомили у прес-службі МНС.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

Пожежники повідомили, що у будинку знайшли обгорілі тіла 72-річної господарки та її 62-річного знайомого. За попередніми причинами, пожежа виникла через несправність пічного опалення.

"Ймовірною причиною лиха стали тріщини в димарі печі. Попереднім розслідуванням встановлено, що за життя літня жінка зловживала алкоголем і в її оселі часто збиралися односельці для пиятики. Звісно, що за таких обставин у пенсіонерки не було ні часу, ні коштів для вчасного проведення ремонту опалювального приладу", - зауважив Андрій Хожаїнов, речник МНС у Чернігівській області.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині дві людини згоріли живцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі