неділя, 15 жовтня 2023 14:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Морги Донецька переповнені окупантами, є ризик спалаху інфекції - ЦНС

Морги Донецька переповнені окупантами, є ризик спалаху інфекції - ЦНС
Сотні росіян щодня доставляють до моргів Донецька, де критично не вистачає місця. Фото: ЦНС

За інформацією отриманою від українського підпілля, невдалі спроби штурмових дій на українські позиції обернулись окупантам величезними втратами.

Сотні росіян щодня доставляють до моргів Донецька, де критично не вистачає місця, тіла окупантів складають у коридорах та у подвірʼях моргів. Про це інформує ЦНС.

Місцеві працівники бʼють на сполох через загрозу епідемічного спалаху інфекції, адже тіла окупантів складають в коридорах, на вулиці та інших приміщеннях, які не пристосовані для відповідного зберігання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Двохсотих" росіян стало значно більше: Генштаб оновив дані про втрати окупантів

Окрім невдалих штурмів, окупанти зазнають втрат через роботу партизан.

"Підпілля допомагає Силам оборони ефективно вражати обʼєкти ворога в тилу тимчасово окупованих територій. Кожен успішний удар артилерії – це наближення звільнення наших територій від загарбників", - ідеться у повідомленні.

Українські війська продовжують контрнаступ на деяких напрямках. Збройні сили України просунулися на північ від Мар'їнки.

Разом з тим російські окупанти активізували наступ на Куп'янсько-Лиманському напрямку. Загарбники хочуть оточити Куп'янськ, однак ЗСУ тримають оборону. Про це свідчать нові карти бойових дій, опубліковані Інститутом вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Морги Донецька переповнені окупантами, є ризик спалаху інфекції - ЦНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі