неділя, 16 липня 2023 08:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Могла бути провокація: у ЗСУ прокоментували вибухи у Севастополі

Могла бути провокація: у ЗСУ прокоментували вибухи у Севастополі
Речниця Сил оборони та охорони Півдня Наталія Гуменюк прокоментувала вибухи у тимчасово окупованому Севастополі. Фото: скріншот

Ранкові вибухи у тимчасово окупованому Криму можуть бути звичайними провокаціями росіян.

Загарбники цілком здатні таке робити. Про це в ефірі національного телемарафону заявила керівниця пресцентру Сил оборони та охорони Півдня Наталія Гуменюк, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мене ніхто не зупинить": Залужний зробив заяву щодо звільнення Криму

За її словами, окупанти часто, щоб переконати населення тимчасово окупованих територій в тому, що вони максимально працюють над їхньою безпекою, створюють таку бойову картинку.

"Зокрема, вони дуже потужно реагують на повідомлення в інформаційному полі. Тобто, побачивши такі міцні заяви головнокомандувача, окупанти цілком здатні забезпечувати подібні провокації", – сказала Гуменюк.

У тимчасово окупованому Севастополі вночі 16 липня пролунало кілька потужних вибухів. Розпочалися вони близько 4:00. Про це повідомляли місцеві Telegram-канали.

В окупаційній владі традиційно заявили про роботу ППО та повідомили про нібито збиття восьми безпілотників.

Зараз ви читаєте новину «Могла бути провокація: у ЗСУ прокоментували вибухи у Севастополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі