субота, 19 березня 2011 17:51

Могильов подякував "за принциповість" даішнику, побитому охоронцем Ландика

Могильов подякував "за принциповість" даішнику, побитому охоронцем Ландика

Інспектор Державтоінспекції Олексій Косяков, якого побив охоронець регіонала Володимира Ландика, нагороджений знаком МВС "За відмінність у службі другого ступеня". Про це повідомили у прес-службі міліції Луганської області.

У повідомленні зазначено, що церемонія нагородження відбулася в обласній лікарні у нейрохірургічному відділенні. У відповідному наказі Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов (на фото) зазначив, що інспектор нагороджений "за добросовісне виконання службових обов'язків і виявлену принциповість".

Нагадаємо, раніше у ЗМІ писали, що співробітник Державтоінспекції зупинив автомобіль, в якому їхав депутат В. Ландик, після чого охоронець нардепа ніби побив інспектора. За версією В.Ландика, правоохоронець завдав собі побої сам. Правда, пізніше В.Ландик повідомив, що він та його охоронець вибачилися в інспектора.

Зараз ви читаєте новину «Могильов подякував "за принциповість" даішнику, побитому охоронцем Ландика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі