четвер, 17 березня 2011 16:45

Ландик радить дурням хреститися, коли чорти ввижаються

Ландик радить дурням хреститися, коли чорти ввижаються

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландик звинувачує журналістів у тому, що всі вони підтримали міліцію при освітленні інциденту, що відбувся з його охоронцем. Про це депутат заявив сьогодні журналістам.

Ландик наголосив: "Я вам так скажу: ви всі разом коли мене поливали, зайняли одну сторону. Ви цієї сторони гідні, зберігайте гідність, нехай це буде вам… У мене інцидент вичерпаний, я особисто отримав, так би мовити, не зовсім хороше від прокуратури, яка сказала: доки йде розслідування, ніяких коментарів не давати".

Відповідаючи на питання, за що він вибачився перед співробітниками міліції, Ландик сказав: "Мій співробітник мені вчора подзвонив і сказав: "Володимиру Івановичу, я ходжу в церкву, поговорив з батюшкою, і той сказав: "Під час посту, під час того, коли не тільки не можна справою, словом, а й у думках кривдити людей… і якщо це комусь принесло горе, то краще вибачитися і не носити чорне у серці". Він пішов, вибачився, знайшов сили в собі… Якщо людина вибачилася, я вважаю, що він вчинок зробив чесний. Але мені також треба вибачитися за свого співробітника, який знайшов сили. Отже, не так я його виховав, якщо він якимись словами, якимись помислами когось образив".

Ландик також звернув увагу на те, що він є одним із співавторів закону про доступ до публічної інформації.

"Я - співавтор, дівчата, що ж ви тільки лили з одного-єдиного сайту? Я виступав по всіх до єдиного каналах… Ніхто з вас не пішов, ні у кого нічого не спитав, а написали свою думку. Ви цього гідні", - наголосив народний депутат-регіонал.

Прокоментував Ландик і аудіозапис в Інтернеті, на якій людина з голосом, схожим на голос Ландика з використанням нецензурної лексики спілкується, імовірно, з представником Державтоінспекції.

"Ну, завтра ще що-небудь з'явиться. Коли є чорти - треба хреститися", - сказав Ландик.

"Вчора один дурень на" 5 каналі "сказав, що вони (Ландик і його охоронець, - ред.), мовляв, побили (співробітника ДАІ, - ред.), він залишився лежати. Я більше не коментую цей конфлікт", - сказав нардеп-регіонал.

Нагадаємо, сьогодні один з Інтернет-сайтів розмістив аудіозапис, на якому людина з голосом, схожим на голос Ландика з використанням нецензурної лексики спілкується, імовірно, з представником Державтоінспекції.

Раніше Ландик повідомив, що після скандалу з побиттям даішника охоронець народного депутата попросив вибачення у інспектора.

Зараз ви читаєте новину «Ландик радить дурням хреститися, коли чорти ввижаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі