середа, 16 березня 2011 22:28

Москаль вважає, що міліція скандалом мститься Ландику за критику

Москаль вважає, що міліція скандалом мститься Ландику за критику

Скандал навколо луганського даішника і депутата Володимира Ландика є провокацією міліції проти нардепа.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат Генадій Москаль.

"Я досить критично ставлюся до більшості. Але там є окремі особи, які викликають у мене до них повагу. У їх числі і пан Ландик. Я абсолютно не вірю, щоб така вихована, інтелігентна людина таке собі дозволила. Щоб він когость ударив пальцем.... Ваша студія не церква, я не можу хреститися, але можу сказати, що це провокація. Це є помста, бо він критикував міліцію, і вони вирішили йому помститися, і дуже непрофесійним способом", - переконаний нардеп.

Москаль також розповів про своє уявлення різниці між хабарем та корупцією.

"Сьогодні мене дуже багато людей питають. Люди не розуміють, що таке хабар, а що - корупція. Хабар - це наприклад, коли даішник зупинив там когось, взяв у нього гроші і витратив на сім'ю чи пропив. Корупція - це коли частину взяв собі, а частину передав вищому начальству", - зазначив Москаль.

Як відомо, в Україні розгорівся скандал з ДАІшниками і депутатом Володимиром Ландиком. Луганські інспектори звинувачують його охоронця в тому, що той за наказом нардепа по-звірячому побив їхнього колегу Олексія Косякова. Сам Ландик стверджує, що інспектора не бив, а даїшники намагалися взяти у нього гроші. За версією депутата, впізнавши його, даішники сховали гроші в купі цегли, а історію з травмами - вигадали.

Зараз ви читаєте новину «Москаль вважає, що міліція скандалом мститься Ландику за критику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі