вівторок, 27 березня 2012 11:57

Мешканець Рівненщини облився бензином і підпалив себе

Мешканець Рівненщини облився бензином і підпалив себе
Чоловік і раніше намагався вкоротити собі віку. Фото: quorum.kz

У понеділок, 26 березня, пізно ввечері на власному обійсті в райцентрі Здолбунів на Рівненщині 50-річний чоловік облився бензином і підпалив себе. Самогубцю госпіталізували в обласну клінічну лікарню.

"Нам не відомо через що він вирішив звести рахунки з життям. Знаємо, що пригода сталася на подвір'ї його будинку. Чоловік отримав дуже сильні опіки. Його "швидка" доставила в опіковий цент обласної клінічної лікарні", - розповідає Микола Прокопчук, начальник центру пропаганди обласного МНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тибетський активіст спалив себе на очах у сотні людей

Постраждалого в лікарню привезли в ніч на вівторок. Його стан здоров'я лікарі вважають критичним. У лікарні ним опікується дружина.

"Дуже поганий стан здоров'я. Просто критичний. У нього понад 90 % опіків тіла. Незважаючи на це він притомний. Проводимо протишокову терапію. Робимо все можливе, але самі розумієте пошкодження дуже серйозні", - пояснює Олег Кірик, завідувач опікового центру обласної клінічної лікарні.

Сусіди постраждалого розповідають, що це не перша його спроба позбавити себе життя. Наче раніше чоловік намагався повіситися та кинутися на трасі під вантажівку. Відомо, що він останнім часом ніде не працював.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Рівненщини облився бензином і підпалив себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі