середа, 06 серпня 2014 14:00

Мер із Черкащини передав в зону АТО чужу допомогу і пропіарився в газеті
3

Фото надане Смілянською координаційною радою

Мер міста Сміла на Черкащині Вадим Решетняк на Сході піариться за чужий рахунок. В цьому переконані члени місцевої Координаційної ради. Їм стало відомо, що відправлену ними допомогу в зону АТО прикордонникам вручив Решетняк. Про це розповів Gazeta.ua Олексій Власов із Смілянської координаційної ради для допомоги українським військовим у зоні АТО та в батальйоні територіальної оборони "Черкаси".

"Ми ще з березня відправляємо продукти й все необхідне для військових. Спочатку то був Крим, тепер – Схід. Останнього разу на прохання чотирьох військових зі Сміли, які служать у Луганському прикордонному загоні, було зібрано кошти та придбано необхідних речей і продуктів харчування. А для наших земляків ще й чотири висококласні рації. Гроші на них оперативно зібрали голови квартальних комітетів міста та сільські ради району. Незрозуміло як, але бус по дорозі в сторону Харкова "перехопив" Вадим Решетняк. Особисто від свого імені передав речі військовим", - розповів Олексій Власов із Координаційної ради.

Через кілька днів в місцевій газеті на першій шпальті вийшов репортаж мера. На одному із фото мер Сміли вручає прикордонникам рації.

"У матеріалі жодного слова не згадав про тих, хто ж насправді збирав кошти, продукти для військових та купив рації. Це дуже обурило громадськість, особливо тих, хто займався роботою зі збору коштів та відправкою вантажу. Представники Координаційної ради намагалися зустрітися з міським головою, але Вадим Володимирович вкрай рідко з'являється на своєму робочому місці. Певно, таким чином міський голова вже готується до майбутніх виборів. Сам оплатив додатковий тираж газети. Краще б за ті гроші для прикордонників купив кілька бронежилетів. Але для нього більш важливо прославлення "себе любимого". Не так давно він займався відправкою "тітушок" на антимайдан. Де справедливість? Чому така людина досі займає цю посаду?", - обурився Власов.

Зараз ви читаєте новину «Мер із Черкащини передав в зону АТО чужу допомогу і пропіарився в газеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі