пʼятниця, 31 січня 2014 16:37

"Мені порізали обличчя, обіцяли виколоти око, відрізали шматок вуха" - Булатов розповів про тортури над ним

"Мені порізали обличчя, обіцяли виколоти око, відрізали шматок вуха" - Булатов розповів про тортури над ним
Фото: unian.ua

Лідер Автомайдану Дмитро Булатов, який вчора знайшовся в Бориспільському районі, а зараз знаходиться в клініці "Борис", перебуває вже у задовільному стані.

Про це Gazeta.ua повідомили активісти Автомайдану. Також Олексій Гриценко виклав на своїй сторінці у Фейсбук відео, на якому Булатов частково розповідає про тортури над ним, а також каже, що буде боротися до кінця.

/media/video/539534/1_539534.mp4

"Не дивлячись на те, що на моєму тілі нема живого місця, не дивлячись на те, що мені порізали обличчя, обіцяли виколоти око, відрізали шматок вуха, мене розіп'яли, прибивши цвяхами чи чим там до дверей, мене били сильно, в мене був мішок на голові. Не дивлячись на ці речі... Були й інші знущання дуже жорсткі. Але я вам хочу сказати, що нас не залякати і ми зупинятися не збираємося. Бажаю всім міцного бойового духу, хочу сказати, що йду на поправку, буду продовжувати почате і ніякі перешкоди не зупинять нас з того шляху, який ми вибрали. Будемо і далі добиватися справедливості, ми так робили і будемо робити", - відмічає Дмитро.

Між тим в Автомайдані також попросили про допомогу іншим 25 постраждалим активістам. Всі вони зараз арештовані. Організація вже відкрила рахунок, куди можна скидати кошти. Для детальнішої інформації просять зв'язатись за телефоном гарячої лінії - 0667095431.

"В арештованих активістів залишились сім'ї і ми вирішили допомогти усім їм одною сумою. Також гроші потрібні і на ремонт машин активістів, від дзеркал і скла і до двигунів", - наголосила одна з активісток.

Досі нема жодної інформації про трьох зниклих автомайданівців. Зв'язок з ними зник ще з ночі на 23 січня. Це Олександр Шевченко, Олександр Онищенко та Олексій Петрусенко.

Зараз ви читаєте новину «"Мені порізали обличчя, обіцяли виколоти око, відрізали шматок вуха" - Булатов розповів про тортури над ним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі