понеділок, 26 серпня 2024 09:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Масована атака РФ: Польща підняла в небо союзну авіацію

Масована атака РФ: Польща підняла в небо союзну авіацію
Польща підняла авіацію через ракетний удар РФ. Фото: pixabay.com

Через ракетний удар РФ по Україні 26 серпня Польща підняла в небо авіацію.

У південно-східній частині країни залучили польську та союзну авіацію через загрозу російських ракет у західній частині України, повідомляє Оперативне командування польської армії у соцмережі Х.

"З раннього ранку спостерігається інтенсивна діяльність дальньої авіації Російської Федерації, пов'язана із завданням ударів по об'єктах, які розташовані, зокрема, на західній території України", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вишикувала в морі носії з десятками ракет "Калібр"

Востаннє таку активізацію діяльності російської авіації, в ході якої було завдано ударів на заході України, було зафіксовано 8 липня.

"Всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі запущено, а оперативне командування на постійній основі стежить за ситуацією", - додали в Оперативному командуванні польської армії.

У Харкові, Кривому Розі та Вінниці повідомляють про вибухи.

Російські окупанти запустили по території України ракети та підняли у повітря шість дальніх стратегічних бомбардувальників-ракетоносців Ту-22М3.

Зараз ви читаєте новину «Масована атака РФ: Польща підняла в небо союзну авіацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі