вівторок, 16 березня 2021 14:44

Людські рештки розкидало на десятки метрів: що могло вибухнути в Боярці

Людські рештки розкидало на десятки метрів: що могло вибухнути в Боярці
У Боярці під Києвом стався потужний вибух. Загинула 1 людина. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Під час вибуху в Боярці на Київщині загинула людина. Поки що не встановлені ані стать, ані особа. Рвонуло так потужно, наче якась ракета, кажуть люди. Місце було вкрите людськими рештками й частинками одягу. Оперативникам довелося збирати їх з городів.

Поліція підтверджує смерть однієї людини. Припускають, що такі наслідки могла спричинити міна, пише ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наслідки потужного вибуху поблизу Києва

Вирву, яка утворилась на місці вибуху, вже засипали. Проте інші руйнування залишаються. У будинках поруч вибило не лише шибки, але й руйнувало цегляні стіни, паркани навколо зім'яло наче паперові.

На місці працюють вибухотехніки та комунальники. Останні лагодять мережу, бо також був зруйнований трансформатор. Поки що мешканці залишаються без світла.

Вибух у Боярці прогримів на вул. Королюка 16 березня близько 4:00. На місці утворилася велика вирва. Пошкоджені трансформатор, лінії електропередач, 4 автівки, вікна та паркани 5 найближчих будинків. Попередньо повідомлялося, що обійшлося без постраждалих.

Зараз ви читаєте новину «Людські рештки розкидало на десятки метрів: що могло вибухнути в Боярці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі