вівторок, 16 серпня 2011 13:55

Кримом пронісся смерч
23

Сьогоднішня негода не пройшла безслідно для Керчі. Затоплено центральні вулиці міста.

На перехресті Пролетарської та Кірова пробка. Автомобілі по капот залиті водою. Багато глухнуть на дорозі. Маршрутки їдуть в обхід по Карла Маркса. Забиті зливові стоки і біля центрального ринку. Вулиці Пролетарська і Козлова також залиті водою. Тут навіть не видно бордюрів, пішоходи пересуваються практично на дотик, автомобілі більше схожі на підводні човни, пише kerch.com.ua.

Незважаючи на страшну негоду і справжню бурю, що вирувала сьогодні в місті, аварійних відключень електрики в Керчі було всього 7.

В результаті попадання блискавки відключалася повітряна лінія на Бондаренковскіх очисних спорудах, що належить керченському водоканалу. Протягом півгодини пошкодження було усунуто.

Було 7 місць пошкоджень у мережах 0,4 кВ - в основному район Мітрідата (ЖЕК "Автокоммунсервіс" і жителі) і заводу ім. Войкова (багатоповерхівки ЖЕК "Войковець"). Усувають наслідки аварій 3 бригади КРЕС, 5 одиниць техніки. Одну з бригад очолює головний інженер РЕМ В'ячеслав Гайдук, другу бригаду — в.о. старшого майстра Сергій Черних, третю - майстер Максим Радкевич.

"Аварій електромереж було б менше, - стверджує начальник КРЕС Олександр Забєлін, - якби жителі приватного сектора своєчасно обрізали дерева в охоронних зонах ліній електропередач".

Крім того, сьогодні керченці спостерігали за смерчем.

Зараз ви читаєте новину «Кримом пронісся смерч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі