пʼятниця, 22 квітня 2022 16:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Кремль продовжує "зачистку" військових командувачів РФ - розвідка

Кремль продовжує "зачистку" військових командувачів РФ - розвідка
Кремль розпочав чергову фазу репресій проти командування військ Росії. Фото: pixabay.com

Кремль після поразок російських окупантів на суходолі та знищення українськими бійцями флагмана Чорноморського флоту РФ "Москва" розпочав чергову фазу репресій проти командування військ Росії.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Вадим Скібіцький в ефірі національного телемарафону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Падіння літака АН-26: оприлюднили перше відео з місця події

"За інформацією воєнної розвідки України, усунули з посади й заарештували командувача чорноморського флоту адмірала Ігоря Осипова. Слідчі дії тривають щодо начальника штабу - першого заступника командувача ЧФ віцеадмірала Сергія Пінчука.

У зв'язку з незадовільною підготовкою до бойових дій і великими втратами особового складу, озброєння та військової техніки усунули з посади командувачів 6-ї армії генерал-лейтенанта Владислава Єршова, 1-ї танкової армії Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя та одного із заступників командувача.

Також у зв'язку з незадовільним виконанням поставлених завдань усунули з посади командувача 22-го АК Південного військового округу генерал-майора Аркадія Марзоєва", - зазначили в Telegram української розвідки.

Також під репресії Кремля потрапили тилові й підрозділи забезпечення.

"У зв'язку із незадовільною організацією матеріально-технічного забезпечення угруповання військ східного військового округу усунули з посади командира 103-ї окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника Пономарьова", - повідомив Скібіцький.

На міністра оборони Росії Сергія Шойгу може чекати трибунал. Таке покарання загрожує йому через провал війни в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Кремль продовжує "зачистку" військових командувачів РФ - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі