субота, 12 листопада 2022 19:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Кремль дав нову вказівку щодо окупованого Донбасу. Генштаб розповів подробиці

Кремль дав нову вказівку щодо окупованого Донбасу. Генштаб розповів подробиці
Президент країни-агресорки РФ Володимир Путін не збирається завершувати війну, повідомляли американські ЗМІ. Фото: East News

Російське військово-політичне керівництво не припиняє спроби інтеграції тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей у правовий простір РФ.

З 11 листопада окупанти на цій території припинили видачу документів самопроголошених територіальних утворень, зокрема щодо участі у бойових діях. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Командуванню 1-го та 2-го армійських корпусів Південного військового округу збройних сил РФ надано розпорядження про централізоване переведення грошових розрахунків з особовим складом до фінансових установ та на банківські картки РФ", ‒ пише Генштаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін не збирається завершувати війну – Bloomberg

Військовослужбовцям цих підрозділів запропонували продовжити службу на контрактній основі за російським законодавством.

Водночас ці особи висловлюють побоювання щодо ануляції "документів" і "пільг", призначених фейковими республіками, в разі відмови від нового контракту.

Сили оборони завдали удару по окупантах в районі міста Гірське на Луганщині, знищили понад два десятка російських окупантів.

Росіяни намагаються прорвати оборону ЗСУ на Бахмутському напрямку. "Найгарячішими" є три напрямки.

На сході України перебуває майже 130 тис. окупантів – солдатів та офіцерів. Це кількість кількох армій країн Східної Європи.

Зараз ви читаєте новину «Кремль дав нову вказівку щодо окупованого Донбасу. Генштаб розповів подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі