пʼятниця, 11 листопада 2022 16:28

Спецтема: Війна Росії проти України

"Найгарячіше" на трьох напрямках. Кириленко сказав, де хоче прорватися ворог

"Найгарячіше" на трьох напрямках. Кириленко сказав, де хоче прорватися ворог
Росіяни фактично знищують прифронтові населені пункти, сказав голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Фото: Facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Російські окупанти намагаються прорвати оборону Збройних сил України на Бахмутському напрямку.

"Найгарячішими" лишаються Бахмутський, Авдіївський і Новопавлівський напрямки. Про це сказав начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на брифінгу.

"На Бахмутському напрямку ворог не припиняє спроб прорвати оборону Збройних сил України, і або зайти в місто, або обійти його для того, щоб в подальшому розвивати свій наступ", – сказав Кириленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перелом у війні вже очевидний" – Саід Ісмагілов

"Не маючи успіху і відходячи на попередні позиції, ворог фактично знищує прифронтові населені пункти. Тобто вся лінія фронту від півдня до півночі – Мар'їнка, Красногорівка, Вугледарський напрямок, Авдіївка, Торецьк, Бахмут, Соледар, частково Сіверська громада – потерпають від постійних обстрілів і руйнація інфраструктури дуже велика", – розповів Кириленко.

У Бахмуті знищено понад 60% інфраструктури міста.

Російські окупанти зосередили свої основні сили на сході України. Ворог сконцентрувався поблизу Бахмута і між селищем Піски і містом Горлівка на Донеччині, за даними мапи бойових дій, яку опублікувало Міністерство оборони Великої Британії.

У ніч на 10 листопада росіяни били на ділянках фронту від Вугледара до Соледара.

Зараз ви читаєте новину «"Найгарячіше" на трьох напрямках. Кириленко сказав, де хоче прорватися ворог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі