четвер, 17 листопада 2011 10:43

Клінтон на Філіппінах закидали яйцями і фарбою
9

Фото: Фото: Reuters

Група філіппінських демонстрантів з 50-60 осіб закидала пакетами з фарбою головний автомобіль кортежу держсекретаря США Хілларі Клінтон, яка знаходилася з офіційним візитом у філіппінській столиці Манілі.

Повідомляється, що в ході нападу ніхто не постраждав, причому автомобіль, в якому знаходилася сама Клінтон, атакований не був, пише РБК.

Імовірно, у момент нападу Клінтон прямувала з президентського палацу в Манілі до наступного місця за програмою візиту. Після атаки кортежу довелося покинути район скупчення демонстрантів і продовжити рух об'їзним шляхом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемогу над Каддафі приписали Хілларі Клінтон

Як стало відомо, демонстранти таким чином висловлювали невдоволення втручанням США у внутрішні та зовнішньополітичні справи Філіппін.

У середу США заявили про те, що морські територіальні суперечки в Південно-Китайському морі повинні бути врегульовані відповідно до Конвенції ООН з міжнародного морського права та іншими міжнародними правовими нормами - позиція, фактично підтримує Філіппіни в морській суперечці між цією країною та Китаєм, пише Voanews.com.

Держсекретар Гілларі Клінтон виступила з цією заявою під час свого візиту до Маніли напередодні регіональної наради, яка пройде на цьому тижні в Індонезії. Очікується, що на цій нараді буде обговорено морський спір між двома країнами в Південно-Китайському морі.

Зараз ви читаєте новину «Клінтон на Філіппінах закидали яйцями і фарбою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі