понеділок, 02 вересня 2024 06:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Харків з новою силою атакували росіяни: що відомо
Оновлено

Харків з новою силою атакували росіяни: що відомо
Ворог атакував Харків БпЛА. Фото: t.me/Bratchuk_Sergey

У ніч проти 2 вересня в Харкові пролунали вибухи під час ворожої ракетної атаки.

Ворог атакував місто безпілотниками, унаслідок чого пошкоджено приватний будинок, повідомили голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов.

"Зафіксовано влучання двох "Шахедів": у Київському районі міста - в приватний житловий будинок, у Слобідському районі - поблизу освітнього закладу. Знову у Харкові було чутно вибух. У місті чи на його околицях - зʼясовуємо. В Індустріальному районі від удару ракетою (тип встановлюється) є загоряння у садовому товаристві. Щодо жертв та постраждалих - наразі інформація не надходила", - розповів мер.

Про вибухи в місті стало відомо після першої години ночі. Синєгубов і Терехов попередили про російські дрони над містом. Напотужніший вибух пролунав близько 5:30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали місце обстрілу Харкова

О 1:27 Синєгубов повідомив, що в Харкові зафіксовані кілька влучань.

"Є пошкодження приватного будинку та іншої цивільної інфраструктури", - написав він.

ОНОВЛЕНО:

Близько 1:00 внаслідок ворожого удару БПЛА у Київському районі постраждала жінка 66 років, від шпиталізації відмовилася. Пошкоджено приватний будинок.

О 05:30 окупанти завдали чергових ударів по Індустріальному району міста. У садовому товаристві горів приватний будинок та три нежитлові будівлі. Без постраждалих.

1 вересня окупанти завдали близько 10 ударів по Харкову. Є пошкодження цивільної інфраструктури та потерпілі.

Зараз ви читаєте новину «Харків з новою силою атакували росіяни: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі